Disclaimer

Ansvar

Dette website er udelukkende beregnet til at give læseren en generel information og vejledning. Oplysningerne på sitet kan derfor ikke betragtes som juridisk rådgivning.

Dansk Servicerådgivning kan således ikke stilles til ansvar for eventuelle fejl eller udeladelser. Dansk Servicerådgivning er ikke ansvarlig for eventuelle resultater, der følger af anvendelsen af informationerne på sitet.

Visse links på sitet har forbindelse til websider eller dokumenter, der vedligeholdes af tredjepart, og som Dansk Servicerådgivning ikke har indflydelse på eller kontrol over. Dansk Servicerådgivning er derfor ikke ansvarlig for indholdet på disse links.

Ophavsret

Indholdet på sitet tilhører Dansk Servicerådgivning og er beskyttet af lovgivningen om ophavsret. Hjemmesiden og informationerne herpå må ikke gengives, lagres, distribueres eller offentliggøres uden skriftlig aftale med Dansk Servicerådgivning.

Personoplysninger

Til den løbende udvikling af sitet indsamles statistisk materiale, der giver Dansk Servicerådgivning et overblik over brugen af hjemmesiden. Disse oplysninger kan ikke identificere brugerne og videregives ikke til tredjepart.

Læs om brug af Cookies på dette website.