Undervisning

Kurser i DS/INSTA 800

Hos Dansk Servicerådgivning tilbyder vi en bred vifte af kurser i DS/INSTA 800, designet til at give et dybdegående indblik og praktisk viden om standarden.

Vores kurser er målrettet serviceledere, rengøringskoordinatorer, serviceassistenter samt ansvarlige for rengøring i både den offentlige sektor og i større private virksomheder.

Kursernes indhold

Vores kurser dækker, afhængig af hvilket vidensniveau der undervises i, en række emner, herunder:

Opbygning og definitioner: Få overblik over standardens formål og opbygning – og få styr på definitioner og termer.

Metoder og kontrol: Lær om kontrolhyppighed, måleskemaer, stikprøveudvælgelse og andre relevante metoder til kvalitetsmåling og opnå de nødvendige færdigheder til at udføre kontrol af rengøringen.

Optimering af rengøringsprocessen: Forstå, hvordan resultaterne fra målingerne kan anvendes til at tilpasse og optimere rengøringsprocesserne.

Instrumentelle målinger og statistik: Få indblik i de instrumentelle målinger ifølge anneks B samt de statistiske forudsætninger for kvalitetsmålinger.

Fagligt stærke instruktører med solid erfaring

Alle vores instruktører er certificeret og har en solid rengøringsteknisk baggrund samt mange års erfaring med anvendelse af DS/INSTA 800-standarden. De er dedikerede til at dele deres viden og sikre, at du får mest muligt ud af kurserne.

Kurser på alle vidensniveauer

Vi tilbyder kurser på alle standardens fire vidensniveauer, så uanset udgangspunktet, har vi et kursus, der passer til jeres behov.

Derudover tilbyder vi skræddersyede kurser, målrettet specifikke behov hos den enkelte kunde.

Bliv klædt på til NIR

Vi underviser også i NIR (de nationale infektionshygiejniske retningslinjer).

Eksamen og certificering

Alle kurser afsluttes med en eksamen. På de to højeste vidensniveauer (niveau 3 og 4) i DS/INSTA 800 er der mulighed for certificering via vores samarbejdspartner.

VI HOLDER KURSER I

DS/INSTA 800 VIDENSNIVEAU 1

DS/INSTA 800 VIDENSNIVEAU 2

DS/INSTA 800 VIDENSNIVEAU 3

DS/INSTA 800 VIDENSNIVEAU 4

NATIONALE INFEKTIONSHYGIEJNISKE RETNINGSLINJER (NIR)

SKRÆDDERSYEDE KURSER

INTERESSERET I AT HØRE MERE OM VORE KURSUSTILBUD?

Ring 66 13 33 31 for at høre nærmere.